/ Nieuws

Finaleplaats snel binnen voor Van Gerwen

World Series Finals

03-11-2019 20:55

Michael van Gerwen heeft zonder problemen de finale van de World Series Finals bereikt. Voor eigen publiek rekende hij eenvoudig af met Mensur Suljovic: 11-4.

De wedstrijd verliep zoals zo veel wedstrijden waarin de nummer één van de wereld zijn opwachting maakt. De eerste vier legs leek het alsof zijn tegenstander, Suljovic in dit geval, er een leuke wedstrijd van kon maken. Daarna kwam echter het moment dat Van Gerwen de turbo aangooit en dat gebeurde nu ook. Met uitstekende scores en goed finishes maakte onze landgenoot snel het verschil met 'The Gentle'.

Een gemiddelde van ruim 105 per drie beurten zorgde ervoor dat negen van de laatste elf legs naar 'Mighty Mike' gingen en dat zijn finaleplaats geen enkel moment in gevaar kwam. Later vanavond komt Van Gerwen in Amsterdam nogmaals op het podium om de finale te gaan spelen. Danny Noppert of Dave Chisnall zal dan zijn tegenstander gaan zijn.

Door: Guy Habets

1 SAMENVATTING
2 Van Gerwen: 'Dat pedaal heb ik eigenlijk niet losgelaten'

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Wright naar halve finale na solide wedstrijd tegen Chisnall
Peter Wright heeft zich vanavond als eerste voor de halve finale van de Grand Slam of Darts geplaatst. De Schot ontdeed zich in de kwartfinale van Dave Chisnall met 16-12. Opvallend detail in deze partij was de pijlenwissel van Snakebite tijdens de wedstrijd.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken