/ Nieuws

Noppert tegen Van Gerwen: 'Jammer dat ik zo hard afgeslacht ben door jou'

World Series Finals

04-11-2019 01:05

Danny Noppert bereikte de finale van de World Series Finals in Amsterdam, maar ging daar hard onderuit onderuit tegen Michael van Gerwen. De Fries verloor met 11-2, maar is desondanks vrolijk.

"Jammer dat ik zo hard afgeslacht ben door jou", lacht Noppert na afloop samen met Van Gerwen voor de camera. "Maar hij is de beste. Ik kan ervan leren. Elk moment is een leermoment. Het is een stap in de goede richting en ik ben weer een ervaring rijker. Ik ben een blij man, maar de finale was schandalig slecht eigenlijk."

Petje af
"Hij heeft vandaag zeker niet verloren", reageert Van Gerwen. "Hij heeft een nieuwe stap in zijn carrière gezet. Een overwinning op zichzelf, voor de eerste keer in een finale van een major. Echt petje af. Het is goed om te zien dat ook andere Nederlanders opstaan. Het verwachtingspatroon rondom mij is skyhigh, maar dat maakt zo'n wedstrijd hier in Nederland des te leuker."

1 VIDEO

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Wright naar halve finale na solide wedstrijd tegen Chisnall
Peter Wright heeft zich vanavond als eerste voor de halve finale van de Grand Slam of Darts geplaatst. De Schot ontdeed zich in de kwartfinale van Dave Chisnall met 16-12. Opvallend detail in deze partij was de pijlenwissel van Snakebite tijdens de wedstrijd.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken