/ Nieuws

Finaleplaats in Amsterdam bezorgt Noppert plek op Grand Slam

Grand Slam of Darts

04-11-2019 12:40

Naast een mooie cheque, de ervaring en de trofee levert de finaleplaats van Danny Noppert tijdens de World Series Finals nog een mooie opsteker op. De Fries is namelijk verzekerd van deelname aan de Grand Slam of Darts.

Door de kwalificatie van Noppert kan Mensur Suljovic zijn reis naar Wolverhampton afzeggen. De Oostenrijker valt door de Nederlander buiten de boot. Omdat hij zich ook niet heeft ingeschreven voor het kwalificatietoernooi is hij er definitief niet bij.

Op dit moment zijn al vier Nederlanders geplaatst voor het BDO/PDC-toernooi. Naast Noppert plaatste Michael van Gerwen zich als regerend wereldkampioen, terwijl Wesley Harms en Richard Veenstra door de BDO zijn uitgenodigd.

Kwalificatietoernooi
Maandag wordt het kwalificatietoernooi nog gespeeld. Daar worden nog acht deelnamebewijzen uitgedeeld. Ondere andere Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan en Vincent van der Voort doen daaraan mee.

Wil jij de sfeer van een echte dartswedstrijd proeven en de actie van dichtbij meemaken? Boek een compleet verzorgd arrangement via RTL7Dartsreizen.nl!

1 | DARTSTOERNOOI BIJWONEN?

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Voor het eerst in 5 jaar drie 110+-gemiddeldes op Grand Slam
De Grand Slam of Darts is halverwege en ook dit jaar leverde het korte spelformat in de groepsfase enkele enorme gemiddeldes op. Voor het eerst in vijf jaar gooiden drie spelers zelfs boven de 110 gemiddeld.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken