/ Nieuws

Van Barneveld bedankt fans alsnog via social media: 'Mijn welgemeende dank!'

04-11-2019 15:01

De World Series Finals in Amsterdam had het toernooi van Raymond van Barneveld moeten worden. De Nederlander hoopte op een mooi afscheid voor eigen publiek, maar verloor in de kwartfinale. Die nederlaag kwam hard binnen.

Van Barneveld was na afloop snel weg en gaf ook geen interview. "Barney Army, door dik en dun staan en stonden jullie er voor mij. Gister gooide ik gewoon op de eerste legs na een goeie partij maar helaas kon ik ‘m niet winnen. En dat raakte me weer zo hard dat ik weg wilde..."

Toch wil de Hagenaar zijn fans nog bedanken. "Maar jullie weten dat ik een winnaar ben ik kom niet om te verliezen en dan is de tik in eigen huis extra zwaar. Dit applaus is alsnog voor jullie mijn welgemeende dank voor al jullie support en onvoorwaardelijke steun! Ik hoop dat ik kan vlammen op het WK daar draait het hele jaar uiteindelijk om en daar ga ik voor", zegt hij.

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Wright naar halve finale na solide wedstrijd tegen Chisnall
Peter Wright heeft zich vanavond als eerste voor de halve finale van de Grand Slam of Darts geplaatst. De Schot ontdeed zich in de kwartfinale van Dave Chisnall met 16-12. Opvallend detail in deze partij was de pijlenwissel van Snakebite tijdens de wedstrijd.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken