/ Nieuws

Van Barneveld bedankt fans alsnog via social media: 'Mijn welgemeende dank!'

04-11-2019 15:01

De World Series Finals in Amsterdam had het toernooi van Raymond van Barneveld moeten worden. De Nederlander hoopte op een mooi afscheid voor eigen publiek, maar verloor in de kwartfinale. Die nederlaag kwam hard binnen.

Van Barneveld was na afloop snel weg en gaf ook geen interview. "Barney Army, door dik en dun staan en stonden jullie er voor mij. Gister gooide ik gewoon op de eerste legs na een goeie partij maar helaas kon ik ‘m niet winnen. En dat raakte me weer zo hard dat ik weg wilde..."

Toch wil de Hagenaar zijn fans nog bedanken. "Maar jullie weten dat ik een winnaar ben ik kom niet om te verliezen en dan is de tik in eigen huis extra zwaar. Dit applaus is alsnog voor jullie mijn welgemeende dank voor al jullie support en onvoorwaardelijke steun! Ik hoop dat ik kan vlammen op het WK daar draait het hele jaar uiteindelijk om en daar ga ik voor", zegt hij.

/ MEER NIEUWS

Van Duijvenbode mist negen matchdarts: 'En dan sta je hier met jou te lullen'
Dirk van Duijvenbode baalde als een stekker na zijn nederlaag in de halve finale van Q-school. Hij ging onderuit tegen Berry van Peer, maar had alle kansen voor een zege.
Lees meer
Van Peer strandt in finale van Q-school
Berry van Peer is er niet in geslaagd een rechtstreekse tourkaart te bemachtigen op de derde dag van Q-school. De Nederlander bereikte de finale, maar verloor met 5-1 van Karel Sedlacek.
Lees meer
Veenstra kent voorlopig teleurstellende Q-school: 'Het valt gewoon even niet mijn kant op'
Richard Veenstra staat als nummer 2 van de BDO op Q-school te gooien voor een tourkaart, maar het gaat nog niet zoals gehoopt voor de Nederlander. "Ik kan nog niet zeggen dat het echt super gaat."
Lees meer
Q-school dag 3: Matige dag voor Nederlanders, zeven landgenoten naar laatste 32
De derde dag van Q-school is voorlopig niet de dag van de Nederlanders. Zeven spelers uit Nederland wisten de laatste 32 te halen. Enkele grote namen hebben het speelveld al verlaten.
Lees meer
Van Barneveld in top 20 meest verdienende darters 2019
Voor Raymond van Barneveld was zijn afscheidsjaar een jaar om snel te vergeten. Hij won slechts een wedstrijd in de Premier League, plaatste zich nauwelijks voor grote toernooien en verloor in de eerste ronde van het WK. Qua inkomsten deed de Hagenaar het niet slecht.
Lees meer
Q-school dag 3: Norris treft Smith, Part tegen Kenny
De derde dag van Q-school gaat beginnen. De loting voor met name de Britse variant heeft enkele interessante affiches opgeleverd in de eerste ronde.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken