/ Nieuws

Wattimena en Zonneveld lopen deelname aan Grand Slam nipt mis

Grand Slam of Darts

04-11-2019 22:00

Er zullen geen extra Nederlanders deelnemen aan de Grand Slam of Darts. Jermaine Wattimena en Niels Zonneveld waren dicht bij een startbewijs, maar gingen in de finaleronde van het kwalificatietoernooi ten onder.

Wattimena was te sterk voor Mark Webster en Kim Huybrechts, maar verloor van Robert Thornton. Zonneveld bereikte de finaleronde ten koste van Jelle Klaasen, Matthew Edgar en Chris Dobey. Ross Smith zorgde uiteindelijk voor zijn uitschakeling.

Thornton en Smith kunnen hun vluchten voor Wolverhampton dus gaan boeken. Dat geldt ook voor Gabriel Clemens, Ryan Harrington, Brendan Dolan, Jamie Hughes, Darren Webster en Adrian Lewis. Ook zij zegevierden tijdens het kwalificatietoernooi.

Deelnemersveld compleet
Het deelnemersveld van de Grand Slam of Darts is nu compleet. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Wesley Harms en Richard Veenstra zijn de Nederlandse troeven. Er zijn ook twee dames van de partij. Mikuru Suzuki en Lisa Ashton nemen deel aan het PDC/BDO-toernooi.

De Grand Slam of Darts wordt van 9 tot en met 17 november gespeeld in Wolverhampton.

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Wright gooit Chisnall naar huis en bereikt halve finale
Peter Wright heeft in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts gewonnen van Dave Chisnall. In een wedstrijd die lang spannend bleef won hij met 16-12 van Chisnall. Wright speelt zondagmiddag in de halve finale tegen een van de winnaars uit de komende partijen.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken