/ Nieuws

Loting met perspectief voor Nederlanders op Grand Slam, Van Gerwen kan revanche nemen

Grand Slam of Darts

05-11-2019 14:11

De loting voor de Grand Slam of Darts is voltrokken. Michael van Gerwen, Danny Noppert, Wesley Harms en Richard Veenstra kennen de drie tegenstanders die ze zullen treffen in de groepsfase van het toernooi.

Voor Van Gerwen staat er een pikant onderonsje op het menu. Hij staat namelijk opnieuw tegenover Ross Smith, de man die de Nederlander uitschakelde tijdens het EK Darts. Ook tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis en BDO'er Jim Williams zitten in de groep van Van Gerwen.

In de groep van Danny Noppert is Peter Wright de grote man. De Fries, die afgelopen weekend de finale van de World Series Finals haalde en daardoor deelneemt aan de Grand Slam, neemt het daarnaast op tegen Ryan Harrington en Wayne Warren in groep F.

Harms en Veenstra
Vanuit de BDO zijn de Nederlanders Wesley Harms en Richard Veenstra van de partij. Harms, de nummer 1 bij de BDO, zit in een groep met James Wade, Ian White en Steve Lennon. Veenstra gaat strijden tegen Daryl Gurney, Brendan Dolan en Gabriel Clemens.

De Grand Slam of Darts wordt van 9 tot en met 17 november gespeeld in Wolverhampton. De nummers één en twee van iedere groep gaan door naar de knock-outfase van het toernooi.

LOTING
Groep A

Michael van Gerwen
Adrian Lewis
Ross Smith
Jim Williams

Groep B
James Wade
Ian White
Steve Lennon
Wesley Harms

Groep C
Gerwyn Price
Dimitri Van den Bergh
Robert Thornton
Mikuru Suzuki

Groep D
Gary Anderson
Darren Webster
William O'Connor
Dave Parletti

Groep E
Rob Cross
Dave Chisnall
Jamie Hughes
Lisa Ashton

Groep F
Peter Wright
Danny Noppert
Ryan Harrington
Wayne Warren

Groep G
Daryl Gurney
Brendan Dolan
Gabriel Clemens
Richard Veenstra

Groep H
Michael Smith
Nathan Aspinall
Martin Schindler
Glen Durrant

Wil jij de sfeer van een echte dartswedstrijd proeven en de actie van dichtbij meemaken? Boek een compleet verzorgd arrangement via RTL7Dartsreizen.nl!

1 | DARTSTOERNOOI BIJWONEN?

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Voor het eerst in 5 jaar drie 110+-gemiddeldes op Grand Slam
De Grand Slam of Darts is halverwege en ook dit jaar leverde het korte spelformat in de groepsfase enkele enorme gemiddeldes op. Voor het eerst in vijf jaar gooiden drie spelers zelfs boven de 110 gemiddeld.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken