/ Nieuws

Price overweegt speelstijl aan te passen: 'Alleen voor mezelf'

08-11-2019 10:05

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Gerwyn Price de memorabele finale van de Grand Slam of Darts 2018 won van Gary Anderson. De wedstrijd stond bol van de incidenten tussen de twee en met name de Welshman kwam daar niet ongeschonden uit. Twaalf maanden later wordt hij bijna overal uitgefloten.

"Ik had niet gedacht dat het de volledige twaalf maanden door zou gaan. Ik dacht dat ik maar even de 'slechterik' zou zijn, gewoon om te lachen", geeft Price toe in The Darts Show Podcast. "Het boegeroep maakt me niks uit tijdens een wedstrijd, want dan zit je in een ritme, maar wanneer je belangrijke dubbels moet gooien denk ik dat je wel wat respect verdient."

"Ik ga proberen mijn speelstijl een beetje aan te passen. Ik doe dat alleen voor mezelf, zodat ik beter kan presteren. Ik heb geleerd niet op het publiek te reageren, maar dat kan heel moeilijk zijn", gaat Price verder. "Ik doe het heel goed op vloertoernooien waar je je emoties niet echt kan laten zien, behalve op het eind van de wedstrijd misschien, dus als ik op het podium speel zoals op vloertoernooien gaat het daar misschien ook wel beter."

Price hoopt dit jaar zijn titel op de Grand Slam te prolongeren. 'The Iceman' begint het toernooi in een groep met Dimitri van den Bergh, Robert Thornton en de wereldkampioen bij de dames, Mikuru Suzuki.

Wil jij de sfeer van een echte dartswedstrijd proeven en de actie van dichtbij meemaken? Boek een compleet verzorgd arrangement via RTL7Dartsreizen.nl!

1 | DARTSTOERNOOI BIJWONEN?

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Wright gooit Chisnall naar huis en bereikt halve finale
Peter Wright heeft in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts gewonnen van Dave Chisnall. In een wedstrijd die lang spannend bleef won hij met 16-12 van Chisnall. Wright speelt zondagmiddag in de halve finale tegen een van de winnaars uit de komende partijen.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken