/ Nieuws

Price waarschuwt Van Gerwen: 'Hij is nu bang voor me'

Grand Slam of Darts

21-11-2019 14:47

Gerwyn Price kijkt vol zelfvertrouwen naar de toekomst. De Welshman won afgelopen weekend de Grand Slam of Darts en waarschuwt Michael van Gerwen. "Hij is nu bang voor me."

Na 19 poging zegevierde Price eindelijk in een wedstrijd tegen Van Gerwen. In de halve finale van de Grand Slam won Price na een schitterend gevecht met 16-12. "Van Gerwen is veruit de beste speler ter wereld, maar het wordt tijd dat hij van die troon wordt gestoten, denk ik", zegt de nieuwe nummer 3 van de wereld tegen de PDC.

"Dat gaat ontzettend lastig worden, maar als ik volgende week (tijdens de Players Championship Finals red.) kan winnen en daarna het WK win, dan is het natuurlijk mogelijk", vervolgt Price. "Maar het doen en het zeggen zijn twee verschillende dingen."

WK Darts
Ondanks zijn overtuigende woorden blijft Price voorzichtig richting het WK. "Ik wil gewoon mijn eerste wedstrijd op het WK winnen, want iedereen weet dat ik niet het beste record heb daar", zegt Price, die tijdens vier van zijn vijf WK's na een duel werd uitgeschakeld.

"Ik wil gewoon mijn eerste wedstrijd winnen en dan kan alles gebeuren. De eerste ronde is altijd moeilijk, maar ik maak een goede kans", gaat 'The Iceman' verder. "Mijn doel is om mijn eerste wedstrijd te winnen, een goede Kerst te hebben en daarna een goed toernooi te spelen in plaats van ernaar te kijken."

Wil jij de sfeer van een echte dartswedstrijd proeven en het WK van dichtbij meemaken? Boek een compleet verzorgd arrangement via RTL7Dartsreizen.nl!

1 SAMENVATTING PRICE - VAN GERWEN

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken