/ Nieuws

Van der Voort zet Monk opzij

Players Championship Finals

22-11-2019 23:51

Vincent van der Voort mag zich gaan opmaken voor een wedstrijd tegen Ian White in de tweede ronde. De Nederlander was met 6-4 te sterk voor Arron Monk.

Van der Voort kwam mede dankzij een goede 82-finish 4-1 voor en leek in een zetel te zitten voor de winst. Echter gooide zijn tegenstander uit het niets 148 van het bord om zo terug te komen tot 4-3. ‘The Dutch Destroyer’ kreeg direct de mogelijkheid om op 5-3 te komen, maar een 87-finish werd gemist waardoor zijn tegenstander op gelijke hoogte kwam. In het restant van de wedstrijd heerste Van der Voort. De Nederlander maakte via dubbel tien 5-4 om de wedstrijd over de streep te trekken middels een dertiendarter.

Wattimena en Meulenkamp delven het onderspit
Jermaine Wattimena is er niet in geslaagd om te winnen van Jamie Hughes. De man uit Westervoort liep in de derde leg tegen een break achterstand aan en wist deze niet meer ongedaan te maken. Hughes was scorend enkele maatjes te groot voor de Nederlander. De Engelsman, bijna 100 gemiddeld, liet zich van zijn beste kant zien. Bij een stand van 5-3 in het voordeel van Hughes was Wattimena in vijf beurten niet uit. ‘Yozza’ maakte hier gebruik van en middels elf en dubbel zestien won hij de wedstrijd.

Ron Meulenkamp zal verre van tevreden zijn over zijn wedstrijd tegen Rob Cross. De Nederlander verloor kansloos van de nummer twee van de wereld met een gemiddelde van slechts 80 punten. ‘Voltage’ liep uit naar 4-0 en Meulenkamp had tot dat moment slechts één dart op de dubbel gekregen. In de vijfde leg kwam ‘The Bomb’ op het scorebord door uit het niets 124 te finishen. Meulenkamp mocht nog een tweede leg pakken, maar even later was het een matige Cross – slechts 90 gemiddeld – die via dubbel tien de winst pakte.

Bekijk ons toernooicenter voor meer informatie over de Players Championship Finals.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken