/ Nieuws

Van Barneveld onverwacht makkelijk voorbij Durrant

23-11-2019 22:32

Raymond van Barneveld staat in de kwartfinale van de Players Championship Finals. De Nederlander trof Glen Durrant in de derde ronde en zette de drievoudig BDO-wereldkampioen onverwacht eenvoudig aan de kant: 10-3.

Van Barneveld begon uitstekend aan zijn derde ronde in de Players Championship Finals. Ondanks een gemiste 118-finish, waardoor Durrant de eerste voorsprong mocht pakken, was de Nederlander snel bij de les. Een leg later was het namelijk Van Barneveld die weer op gelijke hoogte kwam en een sterke reeks neerzette in de eerste fase van de wedstrijd. Via onder andere een 76, 96 en 120-finish mocht ‘Barney’ zelfs zeven legs achter elkaar op zijn naam schrijven. Durrant leek niks meer te kunnen uitrichten tegen de Nederlander want zelfs de kansen die hij kreeg om een leg terug te pakken, liet hij onbenut.

Na zijn indrukwekkende rush die hem een riante voorsprong opleverde, nam Van Barneveld even wat gas terug. Hierdoor kon ‘Duzza’ nog twee legs meepikken, maar een echte bedreiging werd het niet meer voor de vijfvoudig wereldkampioen. Enkele legs later besliste hij de wedstrijd namelijk via dubbel 10 in zijn voordeel. Uitslag 10-3.

Bekijk ons toernooicenter voor meer informatie over de Players Championship Finals.

Door: Colin Noteboren

1 SAMENVATTING
2 INTERVIEW | 'Zou prachtig zijn om nog wat partijen te spelen'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken