/ Nieuws

EXCLUSIEF - RTL7 PDC WK 2020 Special Edition 90%

12-12-2019 16:35

Hij is er weer! Ook dit jaar vieren we het PDC wereldkampioenschap 2020 weer met een bijzondere dartset. 

Deze unieke professionele set 90% tungsten darts is met extra zorgvuldigheid ontworpen om een toegankelijke dart voor iedereen te realiseren. Dankzij het strakke design en de bewust uitgekozen gripzones, is dit een dart die modern oogt en daarnaast ook stevig in de hand voelt. Het ontwerp van de barrel voorziet in een balans die bij vrijwel iedere beginnende dartspeler als ook bij gevorderde dartspelers goed in de hand zal liggen. De dart is opgebouwd met zwarte nylon In between shafts en 25 mm zwarte steel dart points.

De set wordt verder geleverd met twee exclusieve RTL 7 flights in moderne uitvoering, speciaal ontworpen voor RTL. De flights bestaan uit verschillende elementen zoals een metallic look en glossy finish, vormgegeven in het standaard flight formaat. De set is verpakt in een doosje met fluwelen afwerking, omwikkeld met een beschermende sleeve in de RTL 7 darts huisstijl.

Bestel deze RTL7 Dart set voor 23 december 16:30 en haal je ideale kerstgeschenk in huis. Wees er snel bij want dit is een gelimiteerde oplage van 501 sets en op=op. 

Bestellen? KLIK HIER.

/ MEER NIEUWS

Voorspel The Masters 2020
Veel dartkenners kenden een teleurstellend WK en eindigden laag op de ranglijst met voorspellingen. Maar nu is er een nieuwe kans: The Masters 2020! De winnaar krijgt een plekje op onze Wall of Fame!
Lees meer
Van Barneveld: 'Was liever nog drie à vier jaar doorgegaan op het hoogste niveau'
Raymond van Barneveld is geen professioneel darter meer. Hij leverde begin januari zijn tourkaart in en is nu bezig aan zijn afscheidstour. Toch had de vijfvoudig wereldkampioen het liever anders gezien.
Lees meer
Van Barneveld begint afscheidstour met zege, Van Gerwen wint na comeback van Price
Raymond van Barneveld is zijn afscheidstour begonnen met een ruime zege op Wayne Mardle. Tijdens de Kings of Darts in Den Bosch was hij met 6-1 te sterk. Michael van Gerwen won na comeback van Gerwyn Price.
Lees meer
Van Gerwen lacht om kritieken: 'Ga inderdaad veel last krijgen van nieuwe darts'
Michael van Gerwen staat voor een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Hij stapte over naar Winmau en gaat met nieuwe pijlen gooien. Veel mensen, waaronder Phil Taylor, vrezen dat de Nederlander zijn oude niveau niet meer gaat halen, maar daar lacht hij zelf om.
Lees meer
Wright over succesvolle WK-pijlen: 'Ik hou ze tot ze gaan vervelen'
Peter Wright staat bekend als de speler die continu van darts wisselt en daar zal hij niet mee stoppen. Ook de pijlen waarmee hij het wereldkampioenschap won, zal hij niet de rest van zijn carrière gaan gebruiken.
Lees meer
Twijfels zijn weg bij Wright: 'Vroeger vroeg ik me af of ik wel majors kon winnen'
Voor Peter Wright begint een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. De Schot kroonde zich begin januari tot wereldkampioen en gaat vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken