/ Nieuws

Price en Wright leggen ruzie via Whatsapp bij: 'Het spijt me'

31-12-2019 15:01

Gerwyn Price en Peter Wright hebben hun ruzie bijgelegd. De twee hadden geen goed woord over voor elkaar na de halve finale van het WK Darts, maar bieden via Whatsapp hun excuses aan.

"Goedemorgen Gezzy, ik kreeg je bericht van Jo (de vrouw van Wright red.). Het spijt me dat ik me als een clown gedroeg na de eerste set", typt Wright. "Ik heb het nu en ik had niets moeten doen. Je bent een topspeler en dat heb je de hele wereld bewezen. Jij en je familie hebben veel moeten doorstaan. Ik hoop dat we nog steeds vrienden kunnen zijn."

Dankje, Peter. Het spijt mij dat ik me gedroeg als een lul. Ik wilde zo graag winnen en ik reageerde veel te heftig na de eerste set richting jou. Je bent een van de beste op de tour als mens en als speler", reageert Price. "Ik moet hiervan leren en ik weet zeker dat ik dat zal doen. Veel succes morgen, ook als dat betekent dat je mijn tweede plek op de wereldranglijst inneemt!"

/ MEER NIEUWS

Speelschema Premier League: Van Gerwen tegen Durrant en Anderson in Ahoy
Het speelschema van de Premier League 2020 is bekend. Michael van Gerwen neemt het in Ahoy op tegen Glen Durrant en Gary Anderson. Jeffrey de Zwaan treft Peter Wright, Jermaine Wattimena neemt het op tegen Gerwyn Price.
Lees meer
Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer
Van Duijvenbode, Kleermaker en Telnekes op koers voor tourkaart
Dirk van Duijvenbode, Martijn Kleermaker en Derk Telnekes hebben een tourkaart binnen handbereik. Het drietal staat hoog op de Europese Q-school Order of Merit en zitten ook op de vierde dag bij de laatste 32.
Lees meer
Sherrock en Suzuki verlaten teleurstellende Q-school met lege handen
Fallon Sherrock en Mikuru Suzuki, de twee vrouwelijke deelnemers van het PDC WK Darts 2020, hoopten deze dagen een tourkaart te bemachtigen, maar staan met lege handen. Ze speelden een teleurstellende Q-school en kunnen naar huis.
Lees meer
Telnekes start jacht op tourkaart tegen landgenoot
De loting voor de belangrijke laatste dag van de Europese Q-school is verricht. Derk Telnekes start tegen Arjan Konterman, Dirk van Duijvenbode opent tegen Frantisek Mika.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken