/ Nieuws

Van Gerwen: 'Ik ga 100% van darts wisselen'

03-1-2020 10:43

Michael van Gerwen maakte donderdag zijn nieuwe dartsleverancier bekend. Na zes jaar bij XQ Max stapt de succesvolle Nederlander over naar Winmau. Van Gerwen gaat daarom ook spelen met nieuwe pijlen.

"Ik ga 100% wisselen van pijlen", vertelt Van Gerwen tijdens het persmoment. "Ik weet nog niet helemaal zeker welke, maar ik ben er bijna uit."

Van Gerwen wisselde tijdens zijn loopbaan slechts drie keer van pijlen en gooide de laatste acht jaar met zijn pijlen van XQ Max. "Het gaat heel moeilijk worden", beseft de Brabander. "Maar het gaat me lukken."

Productlaunch
Vrijdagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd vindt de officiële productlaunch van Van Gerwen plaats. Dan worden alle details rondom producten van Van Gerwen bekend.

/ MEER NIEUWS

Speelschema Premier League: Van Gerwen tegen Durrant en Anderson in Ahoy
Het speelschema van de Premier League 2020 is bekend. Michael van Gerwen neemt het in Ahoy op tegen Glen Durrant en Gary Anderson. Jeffrey de Zwaan treft Peter Wright, Jermaine Wattimena neemt het op tegen Gerwyn Price.
Lees meer
Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer
Van Duijvenbode, Kleermaker en Telnekes op koers voor tourkaart
Dirk van Duijvenbode, Martijn Kleermaker en Derk Telnekes hebben een tourkaart binnen handbereik. Het drietal staat hoog op de Europese Q-school Order of Merit en zitten ook op de vierde dag bij de laatste 32.
Lees meer
Sherrock en Suzuki verlaten teleurstellende Q-school met lege handen
Fallon Sherrock en Mikuru Suzuki, de twee vrouwelijke deelnemers van het PDC WK Darts 2020, hoopten deze dagen een tourkaart te bemachtigen, maar staan met lege handen. Ze speelden een teleurstellende Q-school en kunnen naar huis.
Lees meer
Telnekes start jacht op tourkaart tegen landgenoot
De loting voor de belangrijke laatste dag van de Europese Q-school is verricht. Derk Telnekes start tegen Arjan Konterman, Dirk van Duijvenbode opent tegen Frantisek Mika.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken