/ Nieuws

Adams baalt van situatie BDO: 'Sommigen moeten de bond verlaten'

06-1-2020 15:20

Martin Adams ziet de huidige situatie bij de BDO met lede ogen aan. Hij ziet weinig toeschouwers tijdens het BDO WK Darts en weet wel waarom.

"Er zijn zo veel mensen die altijd naar de Lakeside kwamen", zegt hij tegen The Sun. "Zij spaarden de hele week om er tijdens het hele WK bij te kunnen zijn. Zij gaan nu niet meer. Alles is anders. Het is veel duurder."

"Een paar mensen hadden het erover in de kroeg", gaat de wereldkampioen van 2007, 2010 en 2011 verder. "Ze vroegen zich af of ze naar de O2 wilden reizen. 'Het kost een fortuin om daar te komen', zeiden ze. 'Bier, kaarten en vervoer..' Als het op de Lakeside was gehouden, waren er meer mensen geweest.'"

Adams houdt rekening met het ergste betreft het BDO WK, maar weet wel wat er moet gebeuren. "Het zou een treurige dag zijn als dit het laatste BDO WK zou zijn. Sommigen moeten de BDO verlaten, want zij doen de bond geen goed."

/ MEER NIEUWS

Speelschema Premier League: Van Gerwen tegen Durrant en Anderson in Ahoy
Het speelschema van de Premier League 2020 is bekend. Michael van Gerwen neemt het in Ahoy op tegen Glen Durrant en Gary Anderson. Jeffrey de Zwaan treft Peter Wright, Jermaine Wattimena neemt het op tegen Gerwyn Price.
Lees meer
Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer
Van Duijvenbode, Kleermaker en Telnekes op koers voor tourkaart
Dirk van Duijvenbode, Martijn Kleermaker en Derk Telnekes hebben een tourkaart binnen handbereik. Het drietal staat hoog op de Europese Q-school Order of Merit en zitten ook op de vierde dag bij de laatste 32.
Lees meer
Sherrock en Suzuki verlaten teleurstellende Q-school met lege handen
Fallon Sherrock en Mikuru Suzuki, de twee vrouwelijke deelnemers van het PDC WK Darts 2020, hoopten deze dagen een tourkaart te bemachtigen, maar staan met lege handen. Ze speelden een teleurstellende Q-school en kunnen naar huis.
Lees meer
Telnekes start jacht op tourkaart tegen landgenoot
De loting voor de belangrijke laatste dag van de Europese Q-school is verricht. Derk Telnekes start tegen Arjan Konterman, Dirk van Duijvenbode opent tegen Frantisek Mika.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken