/ Nieuws

GEZOCHT: Enthousiaste redacteur voor RTL7 Darts

10-1-2020 11:24

Ben jij een enorme dartsfan, gek op schrijven en heb je kennis van zaken? Dan zoeken wij jou!

RTL7 Darts is namelijk op zoek naar nieuwe redacteuren. Wat ga je doen? Tijdens wedstrijden van de beste darters ter wereld zorg jij, samen met het complete redacteurenteam, voor wedstrijdverslagen op RTL7Darts.nl. Je schrijft dus niet voor alle wedstrijden, maar wisselt dat af met de collega's. Je hebt ook geen probleem met het zo nu en dan maken van andere stukjes.

Ben jij enthousiaste beginnende redacteur die op vrijwillige basis graag ervaring op wil doen bij hét dartsplatform van Nederland? Maak dan een kort verslagje over een willekeurige dartswedstrijd en stuur deze naar sportonline@bluecircle.nl ovv RTL7 Darts Redactieteam. Heb je vragen? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres.

/ MEER NIEUWS

Speelschema Premier League: Van Gerwen tegen Durrant en Anderson in Ahoy
Het speelschema van de Premier League 2020 is bekend. Michael van Gerwen neemt het in Ahoy op tegen Glen Durrant en Gary Anderson. Jeffrey de Zwaan treft Peter Wright, Jermaine Wattimena neemt het op tegen Gerwyn Price.
Lees meer
Ashton pakt historische tourkaart in Wigan
Lisa Ashton is de eerste vrouw ooit die in bezit is van een PDC-tourkaart via Q-school. De dartster verdiende die kaart door middel van de Britse Q-school Order of Merit.
Lees meer
Vier Nederlanders zetten belangrijke stap in carrière en pakken tourkaart
De Europese Q-school in Hildesheim is voor vier Nederlanders een succes geworden. Martijn Kleermaker, Derk Telnekes, Wesley Harms en Dirk van Duijvenbode hebben wat ze wilden: een tourkaart.
Lees meer
Van Duijvenbode, Kleermaker en Telnekes op koers voor tourkaart
Dirk van Duijvenbode, Martijn Kleermaker en Derk Telnekes hebben een tourkaart binnen handbereik. Het drietal staat hoog op de Europese Q-school Order of Merit en zitten ook op de vierde dag bij de laatste 32.
Lees meer
Sherrock en Suzuki verlaten teleurstellende Q-school met lege handen
Fallon Sherrock en Mikuru Suzuki, de twee vrouwelijke deelnemers van het PDC WK Darts 2020, hoopten deze dagen een tourkaart te bemachtigen, maar staan met lege handen. Ze speelden een teleurstellende Q-school en kunnen naar huis.
Lees meer
Telnekes start jacht op tourkaart tegen landgenoot
De loting voor de belangrijke laatste dag van de Europese Q-school is verricht. Derk Telnekes start tegen Arjan Konterman, Dirk van Duijvenbode opent tegen Frantisek Mika.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken