/ Nieuws

Sherrock verbaast opnieuw vriend en vijand met gelijkspel in Premier League

13-2-2020 22:50

Fallon Sherrock toonde in Nottingham aan geen debutantenvrees te kennen. De Engelse maakte haar debuut in de Premier League en wist een puntje af te snoepen van Glen Durrant.

Er stond duidelijk een andere Durrant op het podium dan toen de drievoudig wereldkampioen zijn debuut maakte vorige week. Scorend kon ‘Duzza’ geen vuist maken waardoor ‘The Queen of the Palace’ in het begin makkelijk in de wedstrijd bleef.

Bij een stand van 3-2 leek Durrant het verschil te gaan maken. De Engelsman kreeg een handje vol darts voor de dubbel, maar deze waren niet aan hem besteed. Sherrock kwam terug aan de oche, vond dubbel negen en haakte daardoor opnieuw aan: 3-3.

Een leg later presenteerde Sherrock haar tegenstander de rekening. De dame uit Milton Keynes toverde een twaalfdarter op het bord en brak Durrant. ‘Duzza’ kreeg de mogelijkheid om terug te breaken, maar wederom waren meerdere darts op tops niet aan de man uit Middelsbrough besteed. Sherrock profiteerde dankbaar en dankzij dubbel twintig kwam ze op 5-3.

Durrant dichtte het gat tot 5-4 en kreeg wederom kansen voor een gelijke stand. De Engelsman had zich na vier beurten op 32 gepositioneerd, maar wederom faalde hij op de dubbel én wederom profiteerde ‘The Queen of the Palace’. Aangezien Durrant wel zijn eigen leg hield, was een laatste nodig.

In deze laatste leg kreeg Durrant als eerst een kans op een dubbel. De Engelsman mocht aanleggen vanaf 70 en vond dubbel zestien om zichzelf te verzekeren van een punt.

Alle uitslagen, het wedstrijdschema, de stand en de geschiedenis zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Door: Marnix Rutgers

1 | SAMENVATTING
2 | Sherrock: 'Ik wil weer, en weer, en weer!'
3 | Durrant na duel met Sherrock: 'Het publiek had geen invloed'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken