/ Uitzendingen RTL 7

13-12 20:00
- WK Darts - Openingsdag
14-12 13:30
- WK Darts - 1e & 2e ronde

PDC World Championship
0
Sec
0
Min
0
Uren
0
Dagen

/ NIEUWS

Toernooicenter William Hill PDC WK Darts 2020
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
Voorspel het WK Darts!
Op 13 december is het zover! Het WK Darts gaat dan weer van start. Michael van Gerwen verdedigt zijn titel, terwijl Raymond van Barneveld afzwaait als professioneel darter. Durf jij het toernooi te voorspellen?
Lees meer
DARTREIS - Voeg je bij de Barney Army op 14 december
Raymond van Barneveld begint op 14 december aan zijn allerlaatste WK als professioneel darter. Jij kan de vijfvoudig wereldkampioen steunen tijdens zijn eerste wedstrijd op het WK dankzij deze compleet verzorgde reis!
Lees meer
Dutch Open Darts verder zonder BDO-punten
Op de komende editie van de Dutch Open Darts zijn geen rankingpunten voor de BDO meer te verdienen. De Nederlandse Darts Bond heeft laten weten die punten te laten vallen.
Lees meer
'Keep the trousers on, Colin'
In de aanloop naar het WK brengen de redacteuren van RTL7Darts ieder een speciaal artikel over een WK-moment naar keuze. Vandaag leest u het persoonlijke WK-moment van Guy Habets.
Lees meer
Van Gerwen verpulvert Taylor in aanloop naar WK
Michael van Gerwen heeft nog maar eens benadrukt in topvorm naar het WK te gaan. De Nederlander won tijdens een demonstratiewedstrijd met 9-3 van Phil Taylor door een gemiddelde van ruim 110.
Lees meer
Volgende dreun voor BDO: WDF erkent BDO-toernooien niet meer
De British Darts Organisation (BDO) heeft een nieuwe dreun moeten verwerken. De World Darts Federation (WDF), de overkoepelende dartsorganisatie, heeft in middels een brief laten weten BDO-toernooien niet meer te erkennen.
Lees meer
Premier League-plekken nog lang niet beslist
Tradities houden we natuurlijk in stand, dus ook deze december weer de lijstjes van 2019. Wie was het best, wie juist niet en nog veel meer.
Lees meer

/ Bezoek een dartsevenement

WK Darts
Barney Dome
Premier League